Tecnòfils, opinions i reflexions d'interès sense filtres ni censura

Un restaurant és una fusió de moltes cares, de moltes feines diferents que la finalitzen amb el plat que t'arriba a taula, com t'arriba i el que et transmet. T'imagines una casa rural, bodega i restaurant fent tot el procés? Cal Travé és aquest lloc màgic, amb història, passió i diversió pel que fan en cada moment.

Parlem amb un dels propietaris, el Josep Maria, que ens explica d'on va sortir la idea, qui hi treballa, què fan exactament i com ho fan. A més, entrem en preguntes molt intimes. És difícil fer-ho tot a la vegada? Ells ho fan sempre amb un somriure i amb moltes ganes, ara bé, són l'exemple clar d'esforç i dedicació.

Sempre m'han dit, busca una feina que t'agradi, que t'apassioni i no treballaràs mai a la vida, ho són ells?

Un restaurant ha d'estar a les xarxes socials? Una bodega? Una casa rural? En Josep Maria és molt clar, és obligatori, és un SI gegantí.

El celler, un racó amb vida

Els vins i caves Sanstravé els trobem a la Finca Gasset, situada a tocar del camí de Forès i amb denominació d'origen de la Conca de Barberà. Els amics de Cal Travé disposen de 25 hectàrees de vinyes on cada any, juntament amb el seu enòleg, decideixen quines tornar a plantar i fer nou vi.

La verema la realitzen manualment i d'aquesta manera obtenen el raïm de millor qualitat i ho finalitzen al celler on controlen tot el procés fins a presentar-ho a taula amb el millor menjar.

La casa rural, dormir damunt del celler

La casa rural Cal Gasset  és la casa pairal de la família, construïda l'any 1868 conjuntament amb el celler a la part inferior. És un museu vivent, disposen de maquinària empleada al camp exposada per tota la casa i el millor de tot, la combinació amb el nom dels vins i caves la podem trobar a les habitacions: Chardonnay, Merlot i Syrah.

L'experiència gastronòmica-rural té un nom: Cal Travé

Conèixer qui gestiona el negoci t'obre les portes a saber com ho viuen. Anar a dinar a Cal Travé i poder degustar el millor menjar amb el seu vi i cava és màgic. L'Antonio t'aconsella en tot moment de la millor opció, El Josep Maria et cuina els primers sempre amb un somriure, la Rosa, la Montse, el Joan Carles, la Carme, en Joan, Ferran i tot l'equip ho viu i ho fa amb amor. El secret de tot és com he dit amb anterioritat és treballar del que t'agrada i ells ho fan.

Ara bé, jo no sóc de postres però us puc prometre que al restaurant tindreu el dilema de no saber que triar, tot és elaboració pròpia i és una fusió de sabors extraordinària.

BONUS: Joan Margarit, el poeta

Tal com heu sentit al podcast, Joan Margarit, actual Premi Cervantes, fa els poemes i escull el nom dels vins i caves de Cal Travé. No ho fan per reconeixement, és una amistat en el llarg dels anys que ha fet perfecta la fusió de les parts. Ara mateix tinc la pell de gallina.

Sincerament, quan un grup de persones treballa amb passió ho transmet amb una facilitat increïble. Visitar Cal Travé significa viure l'experiència i sortir satisfet, amb ganes de més. No hi ha paraules per descriure la feina que realitzen, només admiració.

Ara bé, us ho puc prometre, les xarxes socials les porta el Josep Maria, ell és el propietari, conjuntament amb el Joan Carles, el rei de les postres, i ho gestionen tot ells mateixos. TOT.

Ja estàs subscrit perfectament per llegir tot el contingut de Tecnòfils
Hola de nou, Estàs dintre del teu compte!
Perfecte! t'has registrat perfectament
Completat! El teu compte està perfectament actiu, ja tens accés a tot el contingut de Tecnòfils!