Tecnòfils, opinions i reflexions d'interès sense filtres ni censura

Sempre diuen que començar és la part més difícil i que tornar és la part més divertida. Doncs us regalem el primer podcast de Tecnòfils per veure com ho farem, com parlem i el bé que ens ho podem passar plegats.

En aquest primer podcast parlem com tothom. Com aquelles converses no permeses al mig del carrer durant el confinament, les quedades al supermercat per parlar amb els companys o les visites no permeses entre famílies que resideixen a la mateixa localitat. Si, tothom sap de tot i tothom no sap res.

En un breu resum us presentem l'equip de Tecnòfils, com treballarem, qui som i qui col·laborarà amb nosaltres. Ells són en Cedric Sierras o en Guillem Alsina.

Parlarem del teletreball i de com ha afectat les nostres feines de manera personal. Com ho hem afrontat i com creiem que canviarà la manera en què treballem per sempre.

A més, us explicarem la campanya de fundació que portem a terme amb la plataforma TotSuma i les opcions de subscripció que disposem al web. Atenció en regalarem unes quantes durant el següent podcast i no seran d'un mes de duració!

També podeu trobar el Podcast a iVoox, Apple Podcasts i Spotify.

Moltes gràcies per donar-nos l'oportunitat i us esperem en el següent podcast.

Ja estàs subscrit perfectament per llegir tot el contingut de Tecnòfils
Hola de nou, Estàs dintre del teu compte!
Perfecte! t'has registrat perfectament
Completat! El teu compte està perfectament actiu, ja tens accés a tot el contingut de Tecnòfils!